Нашият Екип

От стартирането на проекта през далечната 2013 година до сега, различни хора се включиха доброволно в реализирането на идеята. Заедно успяхме да създадем 40+ безплатни урока, упражнения, илюстрации и аудио записи.

А ето и хората, благодарение на които EasierEnglish.BG съществува днес:

Активни членове

Калоян Косев в LinkedInКалоян Косев, учител в EasierEnglish

Калоян Косев, съосновател на EasierEnglish.BG

СуперКало е уеб разработчик и координатор на ИТ проекти в DevLabs. Развива различни странични проекти. Споделя на тема инвестиране. Лектор е на технологични конференции и организатор на обучения.

Завършва гимназия с 10+ награди и грамоти от олимпиади и състезания. Част е от международната студентска организация AIESEC. Спечелва стипендия и има възможност да учи за кратко в Babson College - един от най-престижните университети по предприемачество в САЩ.

Част е от Асоциацията на българските лидери и предприемачи.

Кристиана Якимова в LinkedInКристиана Якимова, учител в EasierEnglish

Кристиана Якимова, учител в EasierEnglish.BG, 12 урока

Криси се занимава с дигитален маркетинг от няколко години като фокусът й е върху социалните мрежи и поведението на хората. Завършила е гимназия с преподаване на английски език. Посещава и международно езиково училище в Канада, което й помага да придобие практически опит в комуникацията с англоговорящи. Криси притежава два сертификата за владеене на английски език и бакалавърска степен по Международен бизнес, отново на английски език, от Икономически университет- Варна.

Част е от международната студентска организация AIESEC.

Чрез EasierEnglish.BG иска да каже, че в днешно време се сблъскваме с хора от различни нации навсякъде и по всяко време. А какво по-хубаво от това да можеш да кажеш кой си и какво искаш да постигнеш на глобален език.

Симона Георгиева в LinkedInСимона Георгиева, учител в EasierEnglish

Симона Георгиева, учител в EasierEnglish.BG, 4 урока

Симона е преподавател по английски език в частен образователен център. Участва в различни проекти в сферата на образованието и преводите. Води редица специализирани корпоративни курсове по бизнес и разговорен английски език. Подпомага подготовката за изпити за международно признати сертификати като CAE, IELTS, TOEFL и др.

Завършва профилирана гимназия с усилено изучаване на английски и немски език. Придобива бакалавърската си степен в специалност Международни икономически отношения. Страстта й към езиците я подтиква да продължи с усъвършенстването в областта на английския език и скоро след това тя придобива магистърска степен - Английска филология.

През последната година от обучението си тя участва в програмата за културен обмен “Erasmus+” в Гент, Белгия. В този период тя обогатява знанията си и се запознава с успешни практики и иновации в областта на образованието, реализирани в Западна Европа.
Отдадена на работата си, тя смята, че преподаването е талант, който следва да бъде непрестанно развиван. По нейно мнение, успешен преподавател е този, който съумее да представи сложната материя като нещо лесно и достъпно.

Алумни членове

Стоян Панайотов в LinkedInСтоян Панайотов, учител в EasierEnglish

Стоян Панайотов, съосновател на EasierEnglish.BG

Стоян е отдаден на комуникацията с корпоративните партньори в международната студенска организация AIESEC. Изпълнен с енергия в ролята на обучител и координатор с 5+ организирани обучителни семинара за последната година.

Част е от организаторите и лектор на инвестиционно-предприемаческия форум Biz2Bizi. Той притежава личната харизма и ентусиазъм да убеждава хората в силата на усъвършенстването през целия живот. Целта му е да помага на максимално хора да повишат нивото си на английски език благодарение на уроците, създадени в EasierEnglish.BG

Невена Лехарска в LinkedInНевена Лехарска, учител в EasierEnglish

Невена Лехарска, учител в EasierEnglish.BG, 5 урока

Невена е започнала да учи Английски език още от предучилищна възраст, но тогава не е знаела каква важна роля той ще има в нейния живот и че ще стане нейно професионално занимание. Завършила е езикова гимназия с разширено изучаване на Английски език и след това в СУ „Св. Климент Охридски” – Педагогика с Английски език.

От повече от 6 години се занимава с преподаване в различни езикови школи и обучава както деца, така и възрастни. Обича да пътува, особено в чужбина, за да обогатява знанията си и да практикува езика. От скоро разбрира, че това е нейното призвание – да помага на хората да усвояват по-лесно Английския език, да им помага да преодоляват езиковата бариера и разбира се да го заобичат, така както тя го обича.

Жан Егикян в LinkedInЖан Егикян, учител в EasierEnglish

Жан Егикян, учител в EasierEnglish.BG, 4 урока

Жан е завършил гимназия с усилено преподаване на английски език. По това време се интересува от математическа лингвистика, реторика и дебати и взема участие на различни локални и национални състезания и олимпиади. В момента завършва бакалавърската си степен по "Компютърни системи и технологии" в Технически Университет - Варна.

От над 2 години като част от AIESEC е участвал в планирането и реализацията на проекти свързани с неформално обучение и лидерство, провеждани със студенти от всички континенти. Провеждал е обучения на групи от 5 до 100+ души на теми свързани с различни soft и hard skills. В момента е гид-доброволец във Free Varna Tour, където развежда и разкрива историята и красотите на гр. Варна на туристи от целия свят. Всичко това разбира се се случва на английски.

Като учител в EasierEnglish.BG иска да накара повече българи да осъзнаят, че английският език е предизвикателство, с което могат и си заслужава да се справят.

Мария Георгиева в LinkedInМария Георгиева, учител в EasierEnglish

Мария Георгиева, учител в EasierEnglish.BG, 3 урока

Мария е завършила гимназия с преподаване на английски език. Участвала е в програмата за обмен на младежи "Youth in Action" в Германия. Като студент се включва в друга програма за обмен – "Erasmus" в Германия, където се обучава изцяло на английски език.

В момента е част от студентската организация AIESEC и е последна година бакалавър по Международни икономически отношения в Икономически университет Варна. Тя притежава и сертификат за владеене на английски език "C1: Certificate in Advanced English" от университета в Кеймбридж.

Вярва, че както в училището на живота няма ваканция, така и чуждоезиковото обучение остава до живот и е готова да сподели опита и познанията по английския език.

Силвия Христова в LinkedInСилвия Христова, учител в EasierEnglish

Силвия Христова, учител в EasierEnglish.BG, 3 урока

Силвия е завършила гимназия с преподаване на английски език. Като студент се включва в програмата за обмен – "Erasmus" в Белгия, където се обучава изцяло на английски език. Завършила е бакалавър по Международни икономически отношения в Икономически университет Варна.

В момента е заместник председател в студентската организация AIESEC, като основно се занимава с международен обмен. Избира възможността да стане учител не само защото смята, че това е един чудесен начин да предаде знания на хората около себе си, но и за да предизвика себе си и да опита нещо ново и различно.

Моника Георгиева в LinkedInМоника Георгиева, учител в EasierEnglish

Моника Георгиева, учител в EasierEnglish.BG, 3 урока

Моника изучава усилено английски език от 10-годишна, като в 11 клас се явява успешно на SAT – приемният изпит за университети и колежи в САЩ. Тя обаче, избира да остане в България и в момента е студент, специалност Маркетинг в Икономически университет – Варна. Моника е автор в NewTrend.bg – онлайн медия за бизнес и дигитален маркетинг.

Като част от международната студенстка организация AIESEC, от близо 2 години, участва в реализацията на проекти и обучения, а през ноември 2013 г. - на национална конференция. Гид-доброволец е във Free Varna Tour, където има възможност да се среща с туристи от цял свят и да ги запознае с историята на морската ни столица.

Моника обожава да бъде в мултикултурна среда, защото това й дава по-цялостен поглед за света. Изучаването на чужди езици се превръща в хоби за нея. Чрез EasierEnglish.BG тя иска да покаже на българите, че ученето на английски език може да бъде приятно и, че владеенето на този език е само началото към хиляди възможности. А всички знаем, че началото е най-важно.

Мария Илиева в LinkedInМария Илиева, учител в EasierEnglish

Мария Илиева, учител в EasierEnglish.BG, 2 урока

Мария е архитект на свободна практика. Английски език изучава от дете. Притежава сертификати за нивата: "Intermediate" и "Advanced" от Американския университет в България. По-късно следва архитектура в "New York Institute of Technology" в САЩ. Магистърската си степен получава на родна земя във Варненски Свободен Университет "Черноризец Храбър".

Мария обича да помага на хората и харесва работата в мултикултурна среда. Отдадена е на развитието си в HR (човешки ресурси) сферата в международната студентска организация AIESEC. Взема участие в международен проект "International Workshop for Sustainable Architecture" между България и Италия с цел помощ на хората, пострадали след земетресението в Перник през 2012г.

Би искала да помогне на повече хора в България да научат бързо и лесно английски език благодарение на уроците, създадени в EasierEnglish.BG

Антония Захариева в LinkedInАнтония Захариева, учител в EasierEnglish

Антония Захариева, учител в EasierEnglish.BG, 2 урока

Антония е от Хасково. Завършила е езикова гимназия в родния си град с профил английски език, а след това и Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" със специалност българска и английска филология. Работи като учител по английски език към Младежки център град Хасково, а също така дава частни уроци за деца и възрастни. Преди това, по време на следването си, се занимава с преподаване и разработване на уроци.

Споделя, че опитът, който е натрупала като преподавател, е много полезен заради възможността да работи с ученици на различни възрасти и различно ниво на езика. За нея е много важно материалът да се поднася по лесен и достъпен начин, за да може да бъде по-лесно усвоен, освен това обича да експериментира и да стимулира креативността на учениците си.

Йоана Цветкова в LinkedInЙоана Цветкова, учител в EasierEnglish

Йоана Цветкова, учител в EasierEnglish.BG, 1 урок

Йоана завършва природо-математическа гимназия със засилено изучаване на немски език. Въпреки това изучава английски от малка и за нея той е като втори роден. Притежава сертификат за владеене на езика С1 от езикова школа "Англеланд".

Страстта ѝ към езиците я насочва към Международните икономически отношения в Икономически университет - Варна, където завършва степен бакалавър. Харесва общуването с различни хора и работата в мултикултурна среда и не пропуска възможност да подобри уменията си както по английски, така и по немски език. Избира да стане преподавател, за да помогне на хората да преодолеят езиковата бариера и да открият нови светове и възможности.

Пенка Тотева в LinkedInПенка Тотева, учител в EasierEnglish

Пенка Тотева, учител в EasierEnglish.BG, 1 урок

Пенка също е част от международната студентска организация AIESEC, където в момента изпълнява ролята на Internal Ralations Manager. Харесва работата с хора и се стреми да помага в професионалното и личностното им развитие.

През ученическите си години участва в редица конкурси и общински мероприятия. Печели първо място в конкурса за рецитация на Яворова поезия "Подир сенките на облаците". Занимава се с музика, театър и рецитация.

Иван Чолаков в LinkedInИван Чолаков, учител в EasierEnglish

Иван Чолаков, учител в EasierEnglish.BG, 1 урок

Иван е графичен дизайнер и fullstack developer на свободна практика. Учи в Aberystwyth University в Уелс. Главно се занимава с изкуствен интелект и машинно знание.

Член е на организацията AIESEC, където координира професионални стажове за млади български специалисти в чужбина.
Лектор на ежегодната конференция по изкуствен интелект и роботика, която се провежда от техническия университет във Варна.

Петър Лазаров в LinkedInПетър Лазаров, учител в EasierEnglish

Петър Лазаров, учител в EasierEnglish.BG, 1 урок

В гимназията Петър е бил в клас с интензивно преподаване на английски език. Той се интересува от уеб технологии и е участвал в курсовете на Софтуерната Академия на Телерик. В момента учи "Компютърни системи и технологии" в Технически Университет – Варна.

Част е от международната студентска организация AIESEC, където заедно с екип студенти планира различни събития и развива своите лидерски умения и тези за работа в екип.

Петя Ангелова в LinkedInПетя Ангелова, учител в EasierEnglish

Петя Ангелова, графичен дизайнер в EasierEnglish.BG

Откакто се помни рисуването е неразделна част от ежедневието на младата дама, а с течение на времето в нея се оформи и желанието да се занимава професионално с графичен дизайн.

Тя избра да вземе опита и знанията от Техническия Университет - Варна, а през годините на обучение практикува наученото, като илюстрира на героите в EasierEnglish.BG и поддържа свежия сюжет на уроците.

Александрина Йовчева, учител в EasierEnglish

Александрина Йовчева, графичен дизайнер в EasierEnglish.BG

Алекс е млада и креативна ученичка, чието основно хоби е рисуване и фотография. Освен че притежава забележителни умения в графичния дизайн, тя участва в кръжок по графичен дизайн и реклама.

В момента прилага наученото от специалност "Графичен дизайн" в Професионална техническа гимназия – Варна като илюстратор на уроците в EasierEnglish.BG