Уроци по английски език

Без досадни реклами.

Обучавай се. Безплатно.


Партньори

Представяме ви нашите партньори, които подкрепиха проекта и ни помогнаха в изграждането и старта на EasierEnglish.BG, платформа в помощ на изучаващите английски език.

Живко Тодоров в LinkedInЖивко Тодоров, дизайнер

Живко Тодоров, лого дизайн на EasierEnglish.BG

Живко е дизайнер в екипа на DevLabs.

Той изигра ключова роля още в началото на EasierEnglish.BG, когато търсихме разпознаваема визия. Помогна ни с няколко креативни идеи за брандинг и изработи нашето лого.

 

Радио Варна

Радио Варна, аудио към уроците на EasierEnglish.BG

Допълнителна функционалност, по която усилено работим, е да добавим аудио към уроците в платформата.

Нашите партньори от Радио Варна ни предоставиха студио, в което можем да правим качествени записи и ни осигуриха подкрепа в това начинание!

 

JCI Варна

JCI Варна, събитието JCI Language Coffee

JCI България е национална неправителствена организация, обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Организацията работи по проекти, свързани с бизнеса, социалните и културни дейности, международната дейност и обученията.

JCI Language Coffee е социално събитие за упражняване на чужд език с нови запознанства. Основната цел на събитието е да предостави възможност да се запознаете с нови хора, с които да упражнявате чуждестранен език, който знаете, учите или сте учили. Възможността да направите това в разчупена обстановка Ви гарантира интересно ново изживяване.

 

Дияна Господинова в LinkedInДияна Господинова, quality assurance

Дияна Господинова, quality assurance

Диди ни помогна изключително много с всевъзможни тестове на различните функционалности преди и след старта на нашата платформа.